11

PROFESYONEL GÜVENİLİR HİZMET

Müvekkillerimizin güvenini kazanmak için profesyonel hukuki hizmetler sunuyoruz. Hukukun karmaşık dünyasında müvekkillerimizin yanında olmak, sorunları en iyi şekilde çözmek için özveriyle çalışıyoruz.

11

SONUÇ ODAKLI HUKUKİ ÇÖZÜMLER

Müvekkillerimizin haklarını korumak ve en iyi sonucu elde etmek için hukuk alanında uzman avukatlarımızla birlikte çalışıyoruz. Hukuki ihtilafları en iyi şekilde çözmek için tüm yasal yolları kullanıyoruz.

11

ETİK KURALLARA UYGUN HİZMET

Mesleki ve etik kurallara bağlı kalarak çalışmak, bizim öncelikli prensibimizdir. Müvekkillerimizin haklarını savunmak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için doğru olanı yapmaya özen gösteriyoruz.

Faaliyet Alanlarımız

11

BOŞANMA HUKUKU

Aile hukuku, medenin kanunun en kapsamlı bölümüdür. Evlilik, hısımlık ve vesayet olmak üzere üç kısımdan oluşur.
11

CEZA HUKUKU

Genel ve özel ceza hukuku olarak ikiye ayrılır (ceza genel ve ceza özel olarak da ifade edilmektedir).
11

TAZMİNAT HUKUKU

İnsan haklarında meydana gelen zararları gidermek amacıyla adaleti temin eden hukukun bir parçasıdır.
11

ŞİRKETLER HUKUKU

Şirketlerinin kurulması, birleşmesi, bölünmesi, devredilmesi, tip değiştirmesi, tasfiyesi gibi konulara dair normları ihtiva eden ve ticaret şirketlerine ilişkin hukuki ilişkileri inceleyen bir hukuk dalıdır.
11

MİRAS HUKUKU

Bir kişinin ölümü sonrasında malvarlığının nasıl dağıtılacağına dair hukuki düzenlemeleri içeren bir hukuk dalıdır. Mirasçılarının haklarını belirler ve bu hakların nasıl kullanılacağını düzenler.
11

MEDENİ HUKUK

Medeni hukuk, kişilerin birbiriyle ya da belirli ölçülerde kişilerle devletin doğrudan veya dolaylı özel ilişkilerinin kamu hukuku gibi başka bir hukuk dalının konusuna girmeyen hukuk dalına verilen addır.
11

GAYRİMENKUL HUKUKU

Ev, arsa, apartman, daire gibi taşınmazlar için düzenlenmiş olan hukuk kurallarını kapsar.
11

İŞ HUKUKU

İş hukuku, işçi hakları, çalışma koşulları, işçi ücretleri, işçi sendikaları ve işveren-işçi ilişkileri ile ilgili konuları inceleyen hukuk dalıdır.
11

SAĞLIK HUKUKU

Sağlık sektöründe hizmet sağlayıcı ve son kullanıcı olarak rol alan kişi ve kurumların uymak zorunda olduğu hukuk kuralları bütününe verilen addır.
DANIŞABİLECEĞİN BİR AVUKAT MI ARIYORSUNUZ ?

Size hemen yardım edebiliriz ! Bizi Arayın : +90 (539) 451 17 88

av.sabancelen@gmail.com
·   Pazartesi- Cuma 09:00-17:00
Call Now ButtonAvukatı Hemen Ara!